maanantai 29. syyskuuta 2014

Reissumies

Sanna:
Meidän Murmeli on varsinainen reissumies. Tyyppi on kypsässä yhdeksän kuukauden iässä matkustanut jo tuhansia kilometrejä. Ensimmäisellä reissullaan Murmeli oli vasta viiden päivän ikäinen. Ajelimme silloinmun äidin luo Etelä-Pohjanmaalle (360km/suunta). Sen jälkeen kilometrejä on kertynyt tasaisesti joka kuukausi. Näiden reissujen lisäksi Murmeli on käynyt myös isomummon hautajaisissa Pohjois-Pohjanmaalla sekä lätäkön toisella puolella, Tallinnassa.

Tälläkin hetkellä minä ja Murmeli ollaan matkalla, mutta nyt on alla juna. Iskä lähti kouluttautumaan Etelä-Suomeen, niin me pakattiin kimpsut ja kampsut ja lähdettiin mummolaan.

Mun mielessä oli kauhukuvia kiljuvasta ja itkevästä lapsesta, jota ei saa mitenkään viihdytettyä. Murmeli kun sattuu olemaan aika liikkuvaista sorttia, ja nyt kun seisominen tukeakin vasten on opittu, niin...
Matka on noin puolivälissä ja meillä on mennyt loistavasti! :)Murmelilla on ollut niin paljon ihmeteltävää ohikiitävissä maisemissa, leikkipaikassa, junan kirjatarjonnassa sekä edessä olevan penkin selkänojasta laskeutuvassa pöydässä, ettei tylsistymistä ole tapahtunut. Pöytää on kiva paukutella ylös ja alas, ylös ja alas.

Äitikin saa nyt pienen levähdyshetken, kun välipalan (päärynää, riisikakkua ja maitoa) jälkeen Murmeli otti ja simahti päiväunille. Pian kyllä täytyy herätellä, koska edessä on junan vaihto.

Terveisin,
Reissu-Murmeli ja äiti

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti