lauantai 22. marraskuuta 2014

Kävelykärrystä mopediin

Manna:

Meillä tuli tuossa muutama viikko sitten ajankohtaiseksi kävelykärryn hankinta, kun Niila alkoi nousta seisomaan aktiivisemmin. Moni ystävä oli tuumannut, että heillä kävelykärrystä riemua repesi pariksi viikoksi ja sitten sitä jo mennä posoteltiin omin voimin eteenpäin.

Asia askarrutti mammapoloa sen verran, että riemu oli mitä suurin, kun yksi päivä mainoslehtisessä näin Hape:n 2in1 taaperon menopelin. Samassa vekottimessa sekä kävelykärry että taaperomopo, jolla voi ajella niin sisällä kuin ulkonakin. Ihan mahtavaa! Tämä lähdettiinkin hakemaan kauspasta heti.

Menopeli maksoi 50e, eli hieman kalliimpi kuin useammat taaperokärryt, mutta halvempi kuin taaperokärry ja muovimopo yhteensä. Mikä ihaninta yksi vekotin vähemmän lastennurkkaa sotkemaan!

Niila on innokaasti testaillut sekä kävely-, että ajo-ominaisuuksia. Ihan vielä ei itsekseen osaa mennä, mutta pienellä avustuksella mennä kopsuttaa, että jalat viuhto vaan.

Ainoa missä Hape jää Brion kilpasiskokärrylle kakkoseksi on se, ettei kärryn renkaita pysty kiristämään (tai ainakaan minä en osannut), jotta kärry pysyisi vakaammin tukena kävellessä, eikä lähde lipumaan liian lujaa. Tämä pulma ratkaisitiin laittamalla kyytiin käsipainot (näkyy kuvassa, hyvin mahtuu, heh). Olen juuri niin tyytyväinen kuin toivoinkin olevani.

Ei ole tämä kärry turhaan saanut vuoden 2014 taaperolelun titteliä. Se on jämäkkää tekoa, eikä todellakaan mikään rimpula. Kestää varmasti useammankin ipanan potkuttelut. Siispä oiva juttu vaikka pukinkonttiin! 


Tässä pari kuvaa sankarista sukkahousuissa! Testaaja on pian vuoden vanha viliskantti.
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti